Barion Pixel

Tudáskulcs Matematika csomag (ajándék Útmutatóval)

6 000 Ft

Matek a rettegett mumus?

A Tudáskulcs matematika csomag könnyen érthetően ismerteti meg azokat az alapokat, amik kikerülhetetlenek az iskolában. Lehet, hogy már a matemtika szó hallatára is megborzongsz. Nem véletlen, hogy legtöbben matekból járnak fejlesztésre, vagy korrepetálásra. A sok alapfogalom, összefüggés, számolás mind hibalehetőség. Ezt nem elég csak bemagolni, meg is kell érteni. De hogyan segíts gyermekednek, ha Te sem szeretted a matekot? A Tudáskulcs matematika csomag éppen ezért készült.

Nézz bele a Számtan munkafüzetbe»

Kukkants bele a Matematika 1 munkafüzetbe is»

A Tudáskulcs Matematika munkafüzet csomag elkalauzol a matek világába és nem hagyja, hogy gyermeked elvesszen benne!

A Tudáskulcs matematika csomag még az ijesztő és bonyolult jelrendszert is érthetővé varázsolja. A matek nélkül nem épülhettek volna fel a modern világ épületei, nem létezne űrutazás, de még a kisboltban sem tudnánk megvenni kedvenc csokinkat. Csupán egy másfajta gondolkodásmódot kell elsajátítani hozzá, hogy gyermeked megtalálhassa a benne rejlő izgalmas lehetőségeket.

A matekkal kapcsolatos ellenszenv általában akkor alakul ki a gyermekben, amikor nem tudja magáévá tenni az alapokat, így a későbbi tananyagok érthetetlennek, nehéznek tűnnek. A rossz jegyek és a kudarcok pedig inkább elveszik a kedvet, minthogy tanulásra ösztönözzenek.

A sziklaszilárd alapok magabiztos folytatást eredményeznek. A munkafüzet csomag észrevétlenül, játékos eszközökkel gyakoroltatja be a matematika alapjait, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a gyerkőcnek a nehezebb tananyag elsajátítása.

Segít a gondolkodást átállítani a számok megértésére és az összefüggések felismerésére. Támaszt nyújt a korábban komplikáltnak tűnő feladatokhoz, gyorsítja a tanórákon elhangzottak megértését. Ha időben elkezditek a munkafüzetek használatát, gyermeked nem fog lemaradni a tananyaggal pusztán azért, mert egyes alapok nem voltak kellőképpen begyakorolva. A Tudáskulcs matematika munkafüzetek megadják a diákoknak azt a képességet, hogy értsenek, gondolkodjanak és cselekedjenek „matematikául”.

A csomag 3 db színes, A/5-ös munkafüzetet tartalmaz, valamint egy útmutatót, ami segít abban, hogyan tudod  szülőként vagy pedagógusként a lehető legtöbbet kihozni a füzetekből.

A Matematika csomag tartalma:

  • Útmutató
  • Számtan
  • Matematika 1.
  • Matematika 2.

Tömeg 4 g

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart