Tudáskulcs Matematika csomag

Munkafüzet csomagunk célja a számtan és matematika kulcsszavainak teljes megértésének elősegítése. Természetesen az anyagok nem helyettesítik a tankönyveket és a gyakorlást. De biztosítják a tárgyban való gondolkodás és a sikeres alkalmazás nélkülözhetetlen elemét: a szakterület kulcsszavainak megértését.

Ezek a munkafüzetek megadják a diákoknak azt a képességet, hogy „matematikául” értsenek, gondolkodjanak és cselekedjenek.

 

A csomag tartalma:

0. Útmutató
1. Számtan
2. Matematika I.
3. Matematika II.

Ára: 3.900 Ft (az áfát tartalmazza)

0. Útmutató

Egy leírás a füzetek használatához és válaszok a gyakran felmerülő kérdésekre.

1. Számtan

A munkafüzet a számtan alapfogalmait tartalmazza. Ezekkel a fogalmakkal már az alsós osztályokban találkoznak a tanulók, ennek ellenére sokszor felsőbb osztályokban az okozza a problémát, hogy ezek a látszólag egyszerű fogalmak nem lettek a szükséges mértékben elsajátítva. Így amikor egy összetettebb összefüggést kellene megérteni, a diák már nem éles eszű, összezavarodik, nem tudja követni a tanárt. Ennek oka az alapok hiányában keresendő.

Néhány címszó a munkafüzetből: mennyiség, relációs jel, számjegy, szabály, helyi érték.

2. Matematika I.

A munkafüzet egyes szavaival korábban is találkozhatnak érintőlegesen a tanulók, de az 5. osztályban kezdik el komolyabb alkalmazásukat. A feladatmegoldásokhoz itt már nem elég a felszínes ismeret, teljes megértés kell. Így tehát nagy hasznát veszik a munkafüzetnek az 5. osztályos és nagyobb tanulók.

A munkafüzet nagyon szorosan épül a Számtan munkafüzetre, az ott meghatározott szavakat ez a munkafüzet már nem részletezi.

Néhány címszó a munkafüzetből: természetes szám, tört, reciprok, összetett szám, ellentett, abszolút érték.

A Számtan munkafüzet feldolgozása után ajánljuk.

3. Matematika II.

Ez a kiadvány szorosan építkezik a korábban megjelent Számtan és a Matematika 1. kiadványokra. A korábban meghatározott szavakat itt már megértett, feldolgozott szóként használjuk. A feldolgozás menete is kissé eltér a korábbiaktól, mivel a tankönyvek felépítése különböző, így nagyobb szükség lehet felnőtt segítségére, aki összehangolja a munkafüzet használatot a tananyaggal.

A fogalmak elsajátítása alapvető a megértéshez, de a gyakorlást nem pótolja, így ennél az anyagnál ez még nagyobb hangsúlyt kap.

Néhány címszó a munkafüzetből: halmazok, egyenlet, százalék számítás, arány, számrendszer.

A Számtan és a Matematika 1. munkafüzet feldolgozása után ajánljuk. 

Külön rendelhető:

(nem része a Matematika csomagnak)

+1. Mértékegységek 1.

Bár nem része a Matematika csomagnak, mégis hasznos segédeszköz lehet mellé. 4. osztálytól ajánljuk folyamatos munkára, ennél korábban szótárszerűen használható, vagy az iskolában már tanult részek feldolgozására felnőtt segítségével. Nemcsak írásbeli, hanem konkrét otthoni gyakorlati feladatokkal  segíti elő az általánosan használt mértékegységek megértését.

Ára: 2.100 Ft (az áfát tartalmazza)

Mennyibe kerül a postaköltség?

  • előre utalásos fizetés esetén: 1.600 Ft /csomag
  • utánvétes fizetés esetén: 2.000 Ft /csomag

Hogyan zajlik a fizetés és a postázás?

A könyveket előre utalással vagy utánvéttel lehet fizetni. A feladás idejét a fizetési mód határozza meg.

Előre utalásos fizetés

A megrendelés után Ön kap egy Díjbekérőt, ami tartalmazza a megrendelt tételeket és az utaláshoz szükséges adatokat. Az utalás beérkezése után emailben elküldjük a számlát, és legkésőbb a következő munkanapon postára adjuk a megrendelt tételeket. Ekkor Önnek már csak annyit kell tennie, hogy figyeli a Vatera futár értesítő e-mailjét, hívását a csomag megérkezéséről.

Utánvétes fizetés

Amennyiben Ön nem kíván előre fizetni, válassza az utánvétes fizetést. Ebben az esetben a megrendeléséről megkapja a visszaigazoló levelet, és már csak várnia kell a Vatera futár értesítő e-mailjét, hívását a csomag megérkezéséről. Amikor átveszi a csomagot, a futárnak kell odaadnia a könyvek árát. Ebben az esetben a szállítási költség magasabb.

Figyelem! A könyveket Vatera futárral küldjük, ezért ahhoz, hogy megkapja a csomagját, feltétlenül olyan telefonszámot adjon meg, amin a futár elérheti!

Kapcsolat: erdeklodes[@]apshun.hu +36-70-601-8002